Política
Xixo Castaño presenta un llibre d'homenatge al seu fill
30/06/2025
A l’esdeveniment van assistir diverses personalitats del món culinari, com Joan Roca, xef del Celler de Can Roca
El restaurant Malena de Gimenells va acollir ahir la presentació del llibre Malena, cuina emocional, una obra que recull les receptes del reconegut xef Josep M. Xixo Castaño i que va ser escrit i fotografiat per Pere Castaño, el seu fill i xef del Malena que va morir en un accident el febrer passat.
L’acte va estar carregat d’emoció, ja que a més de servir com a presentació d’aquest llibre receptari, va ser un homenatge a la memòria del Pere, que va heretar del seu pare la passió i l’amor per la cuina.
L’acte va estar carregat d’emoció, ja que a més de servir com a presentació d’aquest llibre receptari, va ser un homenatge a la memòria del Pere, que va heretar del seu pare la passió i l’amor per la cuina.
A l’esdeveniment van assistir diverses personalitats del món culinari, com Joan Roca, xef del Celler de Can Roca i amic del Xixo, que va definir l’obra com “un regal que ens ha deixat el Pere amb unes receptes molt treballades, inspirades en la cuina lleidatana i una joia de la cuina moderna”. L’acte va acabar amb un aperitiu a càrrec de Xixo Castaño.
Infolleida