REPORTATGE. Els Stay Homas han actuat durant la Festa Major de Lleida a ritme de l'Oest

28/09/2020

El grup va omplir el recinte dels Camps Elisis amb 1.200 persones, exhaurint les entrades en poques hores

Els Stay Homas han estat un dels caps de cartell d'aquestes Festes de Tardor a la ciutat de Lleida. Integrat per tres músics companys de pis es van fer famosos arran del confinament. Els inicis del Rai, el Guillem i el Klaus va ser compondre des del terrat de casa seva un seguit de cançons per als seus seguidors, les quals de seguida es van fer virals. L'èxit ha esdevingut de tal magnitud que l'any que ve ja tenen programada una gira internacional. 

A micròfons de Lleida TV, expliquen que "tocar a Lleida, o als pobles del voltant, sempre és increïble", diu el Klaus. Els artistes tenen la peculiaritat de fer sonar als seus temes instruments casolans com un test, un cubell d'aigua o un tap d'olla. "Tampoc hem tingut temps de preparar un gran show. Vam decidir fer la terrassa 2.0 i ficar-nos els tres tal com veníem de casa i amb les mateixes cadires, les plantes i bombetes".

El grup no es planteja un futur a llarg termini sinó viure cada concert com si fos l'últim. Això sí, reconeixen que tenen ganes de tocar en un recinte on la gent pugui cantar i ballar al ritme de les seves cançons.
RICARD GÓMEZ i RUT CAMÍ