Torrefarrera celebra aquest diumenge una caminada popular solidària

02/11/2023

Amb una ruta per l'Alzinar i els murals de la VII edició del Torrefarrera Street Art Festival

Torrefarrera celebra aquest diumenge, 5 de novembre, la tradicional caminada popular solidària, que s'emmarca en la setmana europea de la mobilitat i que es duu a terme durant la tardor. Enguany, es farà una ruta fins a l'Alzinar i també pels murals de la VII edició del Torrefarrera Street Art Festival.

 

A les 9 h s'obriran les inscripcions a l'Ajuntament i tot seguit, a les 9.30 h, s'iniciarà la ruta cap a l'Alzinar, on hi haurà un avituallament i alguns alumnes de Batxillerat de l'Institut Joan Solà explicaran el projecte d'Innovació Educativa "Apadrinem l'Alzinar" que estan duent a terme en aquest entorn. Seguidament, es visitaran els murals de l'edició d'aquest any del Torrefarrera Street Art Festival. La caminada finalitzarà amb el vermut de l'Oktorrefest, organitzar pel jovent del municipi, l'associació re-sona i l'Ajuntament.

 

Es preveu que la ruta duri entre una hora i una hora i mitja i que hi participin un centenar de persones. Els assistents podran col·laborar amb una donació de 2 € per a La Marató.

 

Infolleida