L'Embarrocat d'Aitona reuneix 300 atletes

23/05/2024

La prova oferia als corredors dos recorreguts, de 10 i 5,5 quilòmetres

Uns 300 atletes van participar el cap de setmana passat en la cinquena edició de l’Embarrocat d’Aitona, prova que oferia als corredors dos recorreguts, de 10 i 5,5 quilòmetres.

En la distància llarga es va imposar Emma Carreras (TRI-4.40), amb un temps de 40:32, seguida de Roser Xipell (Finques Prats Runners) amb 43:56 i de Marta Gort (Club Triatló Prosan), amb 44:19. En la carrera masculina la victòria va ser per a Roc Bellostas (AA Xafatolls), amb un temps de 32:17, completant el podi Diego Cardozo (AA Xafatolls), amb 32:52 i Ismael Guiu (KM0 Ponent), amb 35:05. La carrera de 5,5 km la va guanyar Laura Pallejà (Runner’s Balaguer), seguida d’Antònia Argilés i M. Carme Altisent (CE Linyola). El podi masculí el van ocupar Sulayman Touray (Clos Pons), Hamout Ait Mazian (Clos Pons) i Andrés Zapater (Hinaco Montsó).