Entrevista a Miquel Serra, alcalde d'Alcarràs

02/01/2018

Amb més de 9.000 habitants, Alcarràs és la 2ª localitat més gran del Segrià i un dels 10 municipis més poblats de la provincia.

El seu alcalde, Miquel Serra, ha concedit una entrevista a Segrià Televisió per fer balanç d’aquest darrer any i parlar dels principals projectes que s'impulsen des del consistori.

Serra ha destacat la tasca de l’Ajuntament en la gestió económica del municipi ja que s’ha reduït l’endeutament, s’han baixat els impostos i s’ha invertit en equipaments municipals que necessitaven millores.

D’altra banda, l’alcalde ha parlat de l’excepcionalitat política que ha marcat els darrers mesos. Concretament ha posat de relleu l’actitud del poble d’Alcarràs per defensar les urnes de l’1 d’octubre davant l’intent de la guardia civil per impedir les votacions.

Serra també ha parlat dels projectes que es desenvoluparan els propers mesos entre els quals destaquen: la creació d’una rotonda a l’entrada del poble, la millora de carreteres i camins, l’ inici de les obres del nou cementiri municipal i la substitució de l’enlluumenat de la via pública per llums LED.

Joan Llompart