Ensorrament del sostre d’una nau per un foc a la partida Fontanet

23/05/2024

Denuncia més de 30 robatoris en dos anys

Els Bombers van extingir ahir un incendi que va cremar maquinària en una nau d’uns 300 metres quadrats a la partida Fontanet de Lleida. L’avís es va rebre a les 1.01 hores. El foc va cremar dos tractors i una altra maquinària agrícola. El sostre de la nau es va col·lapsar parcialment i no hi va haver ferits. Els Bombers també van extingir un foc a la campana d’una cuina en un pis de l’avinguda Alcalde Porqueres.

Denuncia més de 30 robatoris en dos anys

Un veí de la partida de Fontanet denuncia que ha patit més de 30 robatoris els dos últims anys al magatzem en el qual guarda diferent material i maquinària. De fet, assenyala que entre la setmana passada i aquesta ja li han entrat mitja dotzena de vegades. L’última, assegura, podria estar relacionada amb l’incendi que va patir la seua nau dimarts a la matinada. El foc va calcinar dos tractors i una altra màquina agrícola i va causar l’ensorrament parcial del sostre. El propietari no descarta que estigui relacionat amb els robatoris i explica que en dos anys li han robat gasoil o eines. Així mateix, admet que senten inseguretat. “Cada dia arribes amb por perquè no saps
què et trobaràs”, va assegurar. Demà està prevista una reunió de la FAVLL amb la delegada del Govern per demanar més patrulles de Mossos.

Tres detinguts per robar cireres a Sucs

La Urbana va detenir ahir de matinada tres homes per robar 60 quilos de cireres en una finca de Sucs. A les 00.20 hores es va rebre una trucada ciutadana alertant que hi havia persones deambulant per una explotació agrícola. A l’arribar, els agents van veure dos homes i una dona, de 36, 47 i 48 anys, que van fugir corrent, encara que finalment van ser detinguts.
Infolleida