Corals de Massalcoreig, Corbins i Puigverd canten a Benavent de Segrià

18/06/2024

Els nascuts el 2006 ja poden accedir al Bo Cultural Jove

Les corals de Massalcoreig, Corbins i Puigverd de Lleida van oferir diumenge a la tarda un concert a l’església de Sant Joan Baptista de Benavent de Segrià en el marc de la 18a edició del cicle Segrià Corals. El pròxim concert se celebrarà el 30 de juny vinent a l’església de la Mare de Déu de la Mercè d’Almacelles amb la participació del Cor Petit Cantàtor de Torrefarrera, la Coral Montserratina de Raimat i la Coral Estels d’Almacelles.


Els nascuts el 2006 ja poden accedir al Bo Cultural Jove

Més de 4.000 joves de les comarques lleidatanes que hagin complert o compleixin els 18 anys aquest 2024 ja poden sol·licitar el Bo Cultural Jove al web www. bonoculturaljoven.gob.es. Els beneficiaris disposaran d’una targeta prepagament amb quatre-cents euros que podran destinar a diferents productes culturals en format físic, productes digitals i arts escèniques.

En aquest sentit, el diputat del PSC per Lleida al Congrés, Amador Marquès, va detallar que el programa “dona l’oportunitat als joves d’accedir a la cultura”, així com de viatjar amb el Programa Estiu Jove, del qual es podran beneficiar més de 45.000 joves lleidatans.
Infolleida