Chulería, Joder! i Batec, protagonistes de l'Ensorrada a Roselló

30/05/2024

Cinquena prova de l’Open Pumptrack aquest diumenge a Aitona

La formació basca Chulería, Joder! serà un dels grups que actuaran dissabte en la cinquena edició del concert biennal de l’Ensorrada, de Rosselló, que organitza aquest col·lectiu cultural a l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que presenta nou disc, No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i Ponent s’ha convertit en un referent en l’escena del punk-rock catalana amb gires per tot l’Estat i Europa. El festival serà també un escenari obert a formacions lleidatanes i actuaran Gos Mullat (hardcore-punk) d’Alcarràs i Pork Chop Boys (punk-folk acústic), un duet format a les Garrigues.

Així mateix, està previst el debut del grup de Tremp Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, i hi haurà l’actuació de The Strio i Fox System.L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar. Segons va explicar Genís Casanova, membre del col·lectiu de l’Ensorrada, el festival estarà obert també a altres varietats musicals com el folk i música rumba, entre d’altres.


Cinquena prova de l’Open Pumptrack aquest diumenge a Aitona

Aitona serà escenari diumenge de l’Open Pumptrack en el marc de la 5a prova de la Copa Catalana de Pumptrack. L’esdeveniment començarà a les 09.30 amb la competició dels mini-pumptrack kids (categories prebenjamines a alevines) de 10.15 a 11.15. A partir de les 11.30 competiran les categories infantils en màsters amb tres mànegues de classificació fins a les 12.30 hores. L’Associació Esportiva A Tot i Amb Tot n’és l’organitzadora.

Infolleida