Una quarantena de voluntaris de Torres de Segre assagen 'Somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare

02/04/2024

Tenen previst estrenar el dissabte 13 d’abril al pavelló poliesportiu de Torres de Segre

Una quarantena d’aficionats a les arts escèniques de Torres de Segre estan ultimant un repte majúscul: portar a escena tot un Shakespeare com és la comèdia Somni d’una nit d’estiu, que tenen previst estrenar el dissabte 13 d’abril al pavelló poliesportiu d’aquesta localitat del Segrià.

El grup també s’encarrega de muntar l’escenografia de l’obra

Al capdavant d’aquesta experiència es troba la regidora de Cultura de Torres de Segre, Pepita Ruestes, periodista, locutora i dramaturga de llarga experiència en el món teatral de Lleida, des de fa una vintena d’anys en el grup amateur Josafat Teatre. “El 2022, entorn de Tots Sants, ja vam presentar l’acció teatral 
De dones sàvies a bruixes heretges, amb una seixantena de voluntaris i amb més de 500 persones de públic”, va recordar Ruestes. Ara, convertits en el grup Les Bruixes, tornen al teatre: “Ajuda a crear forts vincles entre les persones, que de vegades no es trencaran mai,” va afegir. Dos funcions, 20.30 i 22.30 hores, amb entrada a 5 euros (al telèfon 609 53 47 99, Torres Art Moble i Osvald Ferreteria).
Infolleida