Trobada de colles castelleres universitàries de tot Catalunya a Massalcoreig

19/04/2023

Més de 350 joves universitaris de tot Catalunya s’han trobat aquest cap de setmana per celebrar el 6è Torneig Intercasteller de Fútbol Sala, acampada i tot un seguit d’activitats que s’han dut a terme al municipi durant tot el cap de setmana

Més de 350 joves d’arreu de Catalunya de les diferents colles castelleres universitàries, s’han donat cita aquest cap de setmana a Massalcoreig per celebrar el 6e Torneig Intercasteller de Futbol Sala i gaudir del cap de setmana amb tot un seguit d’activitats, acampada i actuacions musicals que s’han allargat fins diumenge tarda.

En total 12 de les 13 colles castelleres de les diferents universitats del país han acollit a la trobada d’aquest cap de setmana. Dissabte pel matí va començar el torneig de futbol sala que és va allargar 12 hores i que finalment va guanyar la ‘Colla Emboirat’ de la universitat de Vic. Al vespre va haver un sopar popular al Casal i música fins ben entrada la matinada, per amenitzar el dia d’avui amb un  bon vermut.

La trobada d’enguany ha estat organitzada per la ‘Colla dels Marracos’ de la Universitat de Lleida, liderada pels massalcoretjans Martí, Nel i Marc, els quals van pensar que era una bona manera de donar a conèixer el poble i el baix Segre arreu del territori català.

Trobada de cotxes clàssics.

Avui també s’ha dut a terme durant tot el matí, al carrer de l’Escorxador, una exposició de cotxes clàssics i antics, organitzada per l’entitat ‘Amics del Transport’ i la qual ha presentat més d’una trentena de vehicles. Els conductors han ofert un esmorzar a popular a tots aquells curiosos que s’han apropat a observar els vehicles antics.

Infolleida