Torrefarrera celebra del 8 a l'11 de setembre la seva Festa Major amb música, espectacles, esport i focs

06/09/2023

Divendres, 8 de setembre, començarà la celebració amb el pregó d'honor a càrrec del president del Club de Futbol Torrefarrera, Marco Antoni Allué Baldellou, la proclamació de les pubilles i hereus 2023 i el lliurament de premis del concurs de dibuix de la portada del llibre de Festa Major

Torrefarrera celebra del 8 a l'11 de setembre la seva Festa Major amb una gran varietat d’activitats per a tots els públics com la música de diverses orquestres i grups de versions, l'espectacle 'Strafalari' del Mag Lari, l'actuació de Dàmaris Gelabert, o l’esport amb un partit de futbol del C. F. Torrefarrera.

 

Divendres, 8 de setembre, començarà la celebració a les 20.30 hores amb el pregó d'honor a càrrec del president del Club de Futbol Torrefarrera, Marco Antoni Allué Baldellou, entitat que commemora el seu centenari. Tot seguit es proclamaran les pubilles i els hereus 2023 i s’entregaran els premis del concurs de dibuix de la portada del llibre de la Festa Major i de la VII edició del Torrefarrera Street Art Festival. Posteriorment, tindrà lloc el sopar popular al pavelló Manel Bosch.

 

Els actes de Festa Major continuaran dissabte, 9 de setembre, amb la presentació del Club d'Escacs Torrefarrera i un homenatge a Miquel Vila a les 10 h a la Plaça Miremont. Seguidament tindrà lloc la processó i missa i la ballada de sardanes amb la Cobla Vents de Riella. En acabar, al Local Social de l'Ajuntament hi haurà el vermut popular. Els actes de la tarda s'iniciaran a les 17 h amb l'espectacle infantil 'La cigala i la formiga' a càrrec de Xip-Xap Teatre al Local Social. La música començarà a les 18 h al pavelló Manel Bosch amb l'orquestra Maravella, que també durà a terme el ball de nit a les 00.30 h. A les 23 h serà el torn del correfoc i a les 2.30 h el grup D-Covers oferirà un concert.

 

Diumenge tindrà lloc l'actuació de Dàmaris Gelabert al Pavelló Manel Bosch a les 11 h. A la tarda, el protagonista serà l'esport amb el partit de futbol del C. F. Torrefarrera, però prèviament es durà a terme una gimcana amb circuit d'aigua. Tancaran el dia el concert i ball de tarda amb l'orquestra Nova Blanes, l'actuació del grup TributABBA i la Festa Wonder.

 

El programa del darrer dia de la Festa Major estarà marcat per l'acte de la Diada Nacional de Catalunya, amb la cantada de la Coral Clavellina i el repic de campanes, la festa Holi blue + escuma, l'espectacle 'Strafalari' del Mag Lari i el castell de focs i piromusical.

 

Com en els darrers anys, les firetes i atraccions oferiran preus populars de divendres a dilluns de 12 a 14 h.

Infolleida