Quasi una 30a de persones visiten la flor de Massalcoreig

13/03/2023

La floració a l’aiguabarreig, Santa Maria d’Escarp i Casa Pantaló, en la qual es va rodar la pel·lícula Alcarràs, han estat alguns dels escenaris de l’excursió d’avui a Massalcoreig

L’ajuntament de Massalcoreig ha mostrat avui dins la ruta de la floració, la flor en els entorns de l’Aiguabarreig Segre - Cinca i els escenaris on es va rodar la pel·lícula Alcarràs. L’excursió, la qual s’ha dut a terme aquest matí, ha mostrat Casa Pantaló i l’estable, escenaris principals del film de Carla Simón, el Reial Monestir de Santa Maria d'Escarp i l’ Aiguabarreig Segre – Cinca. Més de 25 persones han assistit avui en aquesta excursió, organitzada per l’ajuntament.

És tracta de l’última activitat que s’ha dut a  terme aquesta setmana i que el consistori ha organitzat per commemorar la setmana del Dia Internacional de les Dones. Entre d’altres, s’han dut a terme un taller de manualitats creatiu, un conta contes per tots els nens i nenes del municipi i una sessió de ball en línia.

Montse Jové, alcaldessa del municipi, explica que l’excursió d’avui ajudarà a situar Massalcoreig dins del mapa de la floració de la demarcació “La finalitat, aprofitant la publicitat que s’ha generat gràcies a la pel·lícula de Carla Simón, és promocionar el nostre Aiguabarreig. De floració en té pràcticament tot el Baix Segre, però l’Aiguabarreig Segre-Cinca és nostre. És el nostre tret identificatiu, únic a tota la península Iberica. I es convertirà ben aviat en la nostra carta de presentació al món”, apunta l’alcaldessa.

El consistori explica que les activitats per commemorar les dones del municipi seguiran durant tot l’any. La pròxima serà un taller de dibuix el proper 4 i 11 d’abril.

Infolleida