Massalcoreig mostrarà de nou la floració i els escenaris de la pel·lícula Alcarràs

10/03/2023

La ruta, que tindrà lloc diumenge, és l’última activitat que el consistori ha organitzat durant la setmana del 8 de març per commemorar les dones del municipi

L’ajuntament de Massalcoreig mostrarà de nou diumenge la floració en els entorns de l’Aiguabarreig Segre - Cinca i els escenaris on es va rodar la pel·lícula Alcarràs. L’excursió, la qual durarà tot el matí, esmorzar de brasa inclòs, mostrarà Casa Pantaló i l’estable, escenaris principals del film de Carla Simón, el Reial Monestir de Santa Maria d'Escarp i l’ Aiguabarreig Segre – Cinca. L’any passat aquesta excursió va ser tot un èxit amb més de 40 participants.

És tracta de l’última activitat que es durà a terme aquesta setmana i que el consistori ha organitzat per commemorar la setmana del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Les activitats van començar dilluns, amb un taller només per a dones de defensa personal. Dimarts es va dur a terme un taller de manualitats creatiu. Dimecres un conta contes per tots els nens i nenes del municipi i la tradicional caminada saludable entre flors que el consistori porta ja 3 anys organitzant. Aquesta tarda, les dones del municipi que ho vulguin, mouran l’esquelet amb una sessió de ball en línia.

Montse Jové, alcaldessa del municipi, explica que aquestes activitats estan pensades per commemorar les dones cada dia, no només el 8 de març. “Ens recordem de les dones el 8 de març, però són elles les que fan que el poble funcioni cada dia, per aquesta raó hem volgut organitzar activitats cada dia, no només dimecres, activitats que s’aniran repetint al llarg de l’any, pensades exclusivament per elles. És la nostra manera de donar-los així les gràcies”.

L’excursió de diumenge, és oberta a tothom que s’hi vulgui apuntar, costa 5 euros i les inscripcions es poden fer al web de l’ajuntament.

Infolleida