Massalcoreig homenatja a la gent gran del municipi

03/06/2023

Reconeixement a 3 veïnes i un veí que han complert o compliran 90 anys enguany

Massalcoreig celebra avui l’homenatge a la gent gran del municipi. El consistori i l’Associació de Gent Gran del municipi han fet un reconeixement a 3 veïnes i un veí que han complert o compliran enguany 90 anys.
El president de la Diputació de Lleida en funcions, Joan Talarn, ha acompanyat a l’alcaldessa en funcions, Montserrat Jové en aquesta festa d’homenatge a la vellesa.  Talarn ha destacat la importància de donar reconeixement a la gent gran dels municipis. “Les persones grans sou el referent del que vàrem ser, del que som i del que serem. La saviesa dels més grans, producte de l’experiència que us dona haver viscut molts anys la vida, fa de vosaltres un col·lectiu fonamental per mantenir l’equilibri i estabilitat a la nostra societat”.

Talarn també ha agraït a Montserrat Jové, en el seu últim acte oficial com alcaldessa de Massalcoreig, tota la feina que ha fet pel municipi durant aquests darrers quatre anys, trasbalsats encara pel regust de la pandèmia. “Les alcaldesses i alcaldes som els primers en rebre l’impacte d’un problema al nostre poble i els últims en anar a descansar fins que no està solucionat. I sé que la Montse ha estat aquesta classe d’alcaldessa, que així l’heu valorat aquests quatre anys i que tot i deixar de ser-ho voluntàriament, en cap moment deixarà de ser una dona preocupada per Massalcoreig”.

Montse Jové ha agraït el suport de la Diputació de Lleida en actes d’homenatge com el d’avui i el recolzament rebut durant aquests quatre anys liderat l’ajuntament. “Des de la Diputació de Lleida, heu vetllat per nosaltres, pel nostre poble i pel nostre ajuntament. Per la nostra salut, per la nostra pagesia i perquè a aquest ajuntament i a aquest poble no li manqués ni un sol servei, inclús en els moments més difícils de pandèmia, moltíssimes gràcies.”.

L’alcaldessa ha finalitzat la seva intervenció donant agraint a tota la ciutadania i associacions del poble pel suport rebut durant aquest mandat, “Especialment l’associació de jubilats i la de Dones de Massalcoreig, que en tot moment hem tingut el vostre ajut i suport en totes i cadascuna de les activitats que hem fet”; i s’ha acomiadat emocionada de la ciutadania donant les gràcies i assegurant que ha estat un orgull esdevenir la primera dona alcaldessa de Massalcoreig.
Infolleida