Massalcoreig celebra la 3a edició del “Massabirra”

06/06/2022

Durant tot el cap de setmana, els assistents han pogut tastar diferents mostres de cervesa i formatges artesans i altres productes de proximitat

L’ajuntament de Massalcoreig ha celebrat aquest cap de setmana la 3a edició de la fira de cervesa artesana ‘MassaBirra’. La mostra va començar dissabte a les 17 hores a la plaça del Casal. Durant el cap de setmana, diferents productors de cervesa del territori han donat a provar les mostres de cervesa, de tot tipus, fabricades artesanalment. L’esdeveniment també ha comptat amb foodtrucks de productes artesanals com coques de recapte, panadons i pastissos, tots ells fets amb productes de proximitat.

Per a fer més amena la cata d’aquestes cerveses, el consistori ha repartit també mostres de diferents formatges a tots els assistents. Dissabte al vespre, la plaça és va amenitzar amb música en directe per part del grup ‘Doble Cara’ i posteriorment música fins ben entrada la matinada a càrrec de Dj’s locals.

Les regidores de cultura, Nuria i Teresa Ferran s’han mostrat molt satisfetes d’aquesta tercera edició, la qual consolida el ‘Massabirra’ com a la fira de la cervesa artesana del Baix Segre. “Vam començar la primera edició amb una parada de cervesa i la gent del poble, ara veïns de molts municipis veïns venen a provar les diferents mostres de cervesa artesana que s’ofereix, creixent cada any en nombre de parades i assistents”.

Tot i la calor, la mostra ha estat tot un èxit i el consistori ja comença a preparar la fira per l’any vinent.

Infolleida