Massalcoreig celebra el primer concurs de paelles

01/05/2023

Un total de 16 colles participants i prop de 300 persones han assistit a la jornada, organitzada per l’associació de joves del municipi i que s’ha dut a terme al Sotet

Massalcoreig ha celebrat aquest diumenge el primer concurs de paelles del municipi. Una activitat organitzada per la recent creada associació de joves de Massalcoreig i a la qual s’han apuntat una setzena de colles.

El jurat estava format per membres de l’ajuntament, de les associacions i entitats del municipi i representants dels dos restaurants de Massalcoreig. Les paelles podien ser de peix o mixtes. A les 11 del matí les diferents colles participants han muntat les cuines ambulants a l’última planta del Casal per començar els preparatius d’aquesta primera jornada paellera.

El jurat ha dut a terme el tast dels plats a les 14 hores. Entre els premis hi havia ampolles de vi, un sant honoré i la colla guanyadora es va endur un pernil. Durant tota la tarda hi va haver jocs, música, un bingo popular i servei de barra durant tot el dia.

Prop de 300 persones van participar en aquesta jornada festiva, la qual l’organització va considerar tot un èxit. L’associació jovent de Massalcoreig desitja que aquesta trobada es consolidi com una festivitat popular més a celebrar anualment al municipi.

 

Infolleida