Massalcoreig acull l'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià

25/04/2022

La sala del local dels jubilats serà l’espai que acollirà una mostra formada per les creacions guanyadores i finalistes del certamen organitzat pel Consell Comarcal

L'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià continua amb el seu recorregut per vuit municipis de la comarca, i en aquesta ocasió ha fet escala a Massalcoreig.

Així, la mostra s’ha instal·lat des d’avui i fins al 8 de maig a la sala del local dels jubilats de la població. Els visitants podran gaudir de disset creacions, entre les que hi figuren les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició reflexionen al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

La mostra està organitzada per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal amb l’objectiu de donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en aquest certamen. Va començar el seu camí a la seu del Consell Comarcal i fins ara ha passat per Corbins i Aspa, i després de Massalcoreig visitarà Puigverd de Lleida (23 de maig-5 de juny), Artesa de Lleida (20 de juny-8 de juliol), Llardecans (15 d’agost-31 d’agost), La Granja d'Escarp (12 de setembre-25 de setembre) i Els Alamús (7 de novembre-20 de novembre).

A més, cal destacar que, en motiu de Sant Jordi, l’àrea de Cultura del Consell Comarcal ha editat 2.000 punts de llibre il·lustrats amb els dibuixos guanyadors del 2n Premi d’Il·lustració del Segrià: ‘Lligams d’una vida passada’ (d'Adriana Carballo Mendívil), ‘L’altre costat del mirall’ (de Narcís Cristian Groza) i 'Onírica’ (d'Oriol Villanueva).

Els punts es van distribuir a totes les biblioteques, punts de lectura municipals i ajuntaments del Segrià i també a la seu de l’entitat.

Infolleida