Arriba la desena edició del Mercadet Sostenible a Alcoletge

09/11/2023

Un mercadet de productes d'artesania, comerços locals i segona mà amb música en directe i novetats per a tota la família

Un any més, Alcoletge es prepara per acollir l’esperat Mercadet Sostenible, un projecte que promou la sostenibilitat i la comunitat local. La desena edició d'aquest mercadet està a punt d’arribar, oferint als residents i visitants una experiència única el proper 12 de novembre de 2023, de 10:00 a 14:00 hores, a l'Avinguda Generalitat d'Alcoletge.

 

Aquesta celebració de la sostenibilitat presenta gairebé quaranta parades que ofereixen una àmplia gamma de productes d'artesania i articles d'elaboració pròpia, a més de productes de comerços locals. A més, els amants de les troballes úniques poden gaudir d'una gran varietat d'articles de segona mà i opcions d'intercanvi.

 

Aquesta jornada serà amenitzada amb l’actuació musical del grup lleidatà Bru, comptarà de nou  amb la col·laboració de l’empresa Cerveses de Ponent i incorpora, com a novetat, un food track.

 

El Mercadet Sostenible és una oportunitat per gaudir d'un dia ple de diversió, donar suport els comerciants locals i promoure la sostenibilitat a través de la compra d'articles de segona mà.

Infolleida