Almacelles renova l’skate park i en millora la seguretat

11/05/2023

És una demanda del jovent del municipi

L’Ajuntament d’Almacelles ha posat en marxa les obres de reparació i manteniment de l’skate park situat a la Rambla de la Il·lustració. Aquesta actuació respon a la demanda dels joves del municipi, que havien reclamat una millora de les instal·lacions esportives degut a la seva degradació.

 

Les obres, que s’han adjudicat a través d’un contracte menor a una empresa especialitzada, tenen un cost de 10.311,62 euros, IVA inclòs, i serviran per garantir el correcte funcionament de les instal·lacions municipals i per atendre les necessitats de la ciutadania.

 

La reparació i el manteniment de la zona de l’skate part d’Almacelles es va iniciar aquest dimecres i es preveu que finalitzi aquest divendres, en què l’espai tornarà a estar disponible per a tothom, amb unes instal·lacions més noves i segures.

 

Un espai més segur per a la pràctica de tota mena d’esports

L'skate park és un espai municipal que es fa servir per a la pràctica de diferents esports com el skateboarding, el patinatge en línia o el BMX. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol garantir la seguretat dels usuaris i millorar la qualitat de les instal·lacions.

 

Les obres inclouen la reparació dels elements danyats i la millora dels materials per aconseguir una millor resistència i durabilitat. Així mateix, es realitzarà una neteja a fons de la zona.

Infolleida