Alguaire reviu la seva discoteca dels anys 80

02/04/2024

Una festa remember dissabte vinent, 6 d’abril, a la sala Nou Set, que és l’hereva d’aquella Órbita 4 en plena travessia de l’N-230 a Alguaire

L’any 1982 es va viure un canvi en la vida social i política espanyola, amb el triomf electoral del PSOE de Felipe González, que va posar el punt final a la denominada Transició. Un canvi que molts a Alguaire també associen a l’estrena a finals d’aquell 1982 d’una discoteca, Órbita 4, que es va convertir en un autèntic referent juvenil a tota la comarca del Segrià. La movida i el pop dels anys 80 van atreure milers de joves fins a les dos sales de l’Órbita 4, cita obligada de l’oci musical durant cada cap de setmana fins que va tancar les portes a finals del 1998. Ara, molts d’aquells entusiastes clients –amb tres o quatre dècades més a l’esquena– tindran l’oportunitat de reviure els èxits de llavors en una festa remember dissabte vinent, 6 d’abril, a la sala Nou Set, que de fet és l’hereva d’aquella Órbita 4 que es va edificar en plena travessia de l’N-230 a Alguaire, segons avança Joan Josep Ballabriga a SEGRE. 

Amb homenatge al fundador, Fausto Moix

La recuperació, encara que només sigui per un dia, de la històrica discoteca Órbita 4 d’Alguaire serà també una festa d’homenatge a qui va ser el fundador, Fausto Moix, mort fa anys. “Tenia la sala Sailors a l’interior d’Alguaire i, a inicis dels 80, va construir l’Órbita 4, en un terreny de la seua propietat als afores”, va recordar Santi Roig sobre aquest empresari local.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida