ACTUALITAT
Alcarràs promociona la carn de vedella amb la cinquena edició del VedallaTast
08/10/2025
Se celebrarà el dissabte vinent 11 d’octubre al Parc de la Via
La cinquena edició del VedellaTast, fira gastronòmica dedicada a la vedella de proximitat, se celebrarà el dissabte vinent 11 d’octubre en una nova ubicació: el Parc de la Via d’Alcarràs. El certamen, ja consolidat com a referent agroalimentari, oferirà degustacions, música i activitats per a tots els públics.
Entre les novetats destaca la participació de la xef Gessamí Caramés, coneguda pel programa Cuines de TV3, i el seu restaurant Meleta de Romer, que farà un showcooking amb la vedella com a producte principal.
Els visitants podran disfrutar de més de deu tapes elaborades amb vedella local, una selecció de postres artesanes i vins de la DO Costers del Segre. L’accés serà gratuït i està organitzat per l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, Asoprovac i la Generalitat.
Entre les novetats destaca la participació de la xef Gessamí Caramés, coneguda pel programa Cuines de TV3, i el seu restaurant Meleta de Romer, que farà un showcooking amb la vedella com a producte principal.
Els visitants podran disfrutar de més de deu tapes elaborades amb vedella local, una selecció de postres artesanes i vins de la DO Costers del Segre. L’accés serà gratuït i està organitzat per l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, Asoprovac i la Generalitat.
Infolleida