S'inicien les classes al nou institut d'Alpicat

14/09/2017

El centre disposa d'una seixantena d'alumnes que cursaran 1r d'ESO

Comencen les classes al nou Institut de Secundària d’Alpicat. El centre, situat  en uns terrenys contigus a l’escola Doctor Serés, arrenca el curs escolar amb 6 docents i una seixantena d’alumnes, tots ells d’Alpicat, repartits en dues classes.

El complex educatiu disposa d’una superfície de 2500 metres quadrats amb diferents mòduls prefabricats que inclouen dos aules i equipaments complementaris com ara: tallers, laboratoris i aules polivalents per a la biblioteca, i per impartir classes d’informàtica, música i altres activitats.

Coincidint amb el primer dia de classes, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés ha fet una visita al nou centre, que de cara a nous cursos incorporarà més mòduls per donar cobertura a quatre cursos d’ESO.

Ensenyament ha invertit prop de 200.000 euros en el nou insitut; una inversió que s’incrementarà a mesura que s’ampliin els equipaments.

Cal recordar que fins ara, el receptor dels alumnes d’Alpicat era l’institut Manuel de Montsuar. Els prop de 250 alumnes alpicatins que actualment hi estan cursant els seus estudis, els podran acabar en aquest mateix centre.

Joan Llompart