Éxit del Jalogüing d'Alpicat

02/11/2017

La festa va comptar amb túnels del terror, espectacles, tallers i un flashmob popular

Alpicat es va bolcar amb una de les nits més esperades de l’any, la que oferien la Festa de la Castanyada, la Nit de les Ànimes i el Jalogüing d’Alpicat. Tres en un per una festa que va sembrar el pànic i que, entre d’altres activitats, oferia els habituals túnels del terror, el taller de maquillatge i el concurs de guarniment de façanes, a més de la novetat d’un Flashmob Popular amb Eva Espejo.

L’activitat es va posar en marxa amb el taller de maquillatge fantàstic a càrrec de Sac Espectacles, que va donar pas al túnel del terror infantil Jalogüing per als més petits a la sala jove de La Unió. A les 7 va arribar el moment del Flashmob Popular a càrrec de la coreògrafa i ballarina Eva Espejo amb el suport de l’escola de dansa Nº1 Dance Fit Center. 

Va prendre el relleu l’espectacle de carrer ‘Humortal’, amb la companyia Encara Farem Salat, i simultàniament es va posar en marxa el túnel del terror per a adults, amb entrada gratuïta i de caràcter solidari, ja que es recollia roba per a Roba Amiga i donatius per a les persones refugiades a les carpes solidàries. Mentrestant, el jurat del 4t Concurs de Guarniment de Façanes va visitar les cases decorades per fer la seva valoració. Un sopar amb entrepà a la mateixa sala La Unió i música per a totes les edats fins a la mitjanit van posar el punt final a la vetllada.

InfoLleida