Pancartes a Gimenells en contra d'una alcaldia del PP

10/11/2017

Apareixen missatges de rebuig a la decisió de Dante Pérez després que aquest anunciés la seva marxa del PSC i s'unís al PP

L' Ajuntament de Gimenells s'ha omplert de pancartes reivindicatives en contra de la decisió de l'alcalde Dante Pérez, després que aquest anunciés ara fa dos dies la seva marxa del PSC a través de les xarxes socials. En una piulada deia "Sóc incapaç de compartir partit amb els nacionalistes d' Unió. En conseqüència, me'n vaig del PSC". 

Hores més tard és confirmava que l'alcalde de Gimenells i Pla de la Font aniria a les llistes del Partit Popular com a número 2 a Lleida. El cap de llista dels populars, Josep Mª Albiol va celebrar l'incorporació amb una piulada on es mostrava "orgullós" per la incorporació de Dante i per poder "defensar una Catalunya forta dins d'Espanya".

La reacció no ha tardat en arribar al consistori del Segrià, on hi han aparegut cartells amb missatges com 'Gimenells no som Dante', 'Shame' (vergonya), 'No hem votat alcalde del PP' o 'No volem alcalde del PP' així com un missatge on es reclama llibertat pels presos polítics.

El mateix alcalde, ha anunciat a través d'una carta al seu compte de Twitter que no deixarà el seu lloc com a alcalde perquè no s'ha beneficiat de les sigles del PSC per arribar a l'alcaldia. Tanmateix en la carta justifica el seu fitxatge pel Partit Popular, lloant-ne la seva "responsabilitat d'estat" davant les actuacions de la resta de forces polítiques.
InfoLleida