Instal·len els mòduls al nou institut d'Alpicat

24/08/2017

El centre estarà llest a principis d'aquest proper curs

Aquest dijous s’han instal·lat el mòduls del nou institut de secundària d’Alpicat. Estaran llestos a principis de curs i acolliran una seixantena d’alumnes que han acabat sisè de primària a l’escola Doctor Serès d’Alpicat.

Amb el nou equipament una seixantena d’alumnes cursaran l’ESO per primer cop al municipi. Fins ara s’havien de desplaçar a Lleida, a l’Institut Manuel de Montsuar, receptor de més de 200 alumnes d’Alpicat.
Aquests primers mòduls es destinaran al primer curs de l’ESO. Per al proper curs s’aniran ampliant fins a quart. L’objectiu, a llarg termini, es que també ofereixi el batxillerat.

Acabada la instal·lació dels mòduls, començarà l’adequació dels interiors amb els sistema elèctric, el clavegueram i el mobiliari. Tot per que amb l’inici del curs els alumnes pugin participar en un projecte dirigit per un claustre de set professors, un projecte obert al municipi

L’institut s’ubica en uns terrenys de 2.500 metros quadrats al costat de l’escola Doctor seres i a la guarderia municipal i era una reivindicació del municipi que finalment s’ha convertit en una realitat.
Marta Grau (Lleida Tv)