Oberta la nova pista de pàdel de la Granja d’Escarp en període de proves

21/08/2017

La nova pista de pàdel que l’Ajuntament de la Granja d’Escarp ha construit a la zona esportiva, al costat del camp de futbol, ha obert al públic en període de proves.

L’Ajuntament de la Granja d’Escarp ha obert la nova pista de pàdel, situada al costat del camp de futbol, en període de proves. Per això, durant els propers dies, l’accés és gratuït, tot i que cal reservar la pista. El consistori espera que així els usuaris es familiaritzin amb el procés de reserva d’horaris i obertura, totalment automatitzat.

Els interessats en estrenar la pista municipal de pàdel hauran d’accedir a la pàgina web www.zonaclub.es/granjaescarp i donar-se d’alta com a usuari. Un cop confirmada l’alta, ja es pot reservar hora en trams de 60 o 90 minuts. Fins que no sigui de pagament, els usuaris que hi vulguin accedir hauran d’escollir  l’opció “promoció inicial” en la forma de pagament.

El sistema està totalment automatitzat, de manera que, 5 minuts abans de començar la partida, tant sols caldrà confirmar la reserva amb l’smpartphone per a l’obertura de les portes.

La instal·lació de l’equipament ha tingut un cost total de 30.000 euros per la qual s’ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida de 18.000 euros.

Infolleida