L'equip revelació de la Primera Catalana

24/10/2017

L'Alpicat és tercer classificat i és manté imbatut després de 8 jornades; uns números que li fan valdre l'etiqueta d'equip revelació

La victòria d'aquest cap de setmana passat davant de l'Almacelles, un dels transatlàntics de la categoria ha fet que, definitivament, ja no es pugui considerar a l'Alpicat una sorpresa. L'equip de Jordi López Mena és, juntament amb l'Andorra, l'únic equip que encara no coneix la derrota en els vuit partits de lliga disputats fins ara, i amb 16 punts és segon a la taula, empatat amb l'Almacelles, i a cinc punts del líder. Un inici que ni els aficionats més optimistes esperaven i que també ha sorprés gratament dins el vestidor.

No és una arrencada que pugui atribuir-se a la casualitat o a haver tingut un calendari d'inici fàcil. Però tot i la innegable bona dinàmica, queda moltíssima lliga, i per tant s'imposa la prudència a l'hora de parlar d'objectius. El temps dirà si en el tram final de la temporada l'Alpicat podrà ocupar una posició tan rellevant a la taula com la que ocupa ara. L'entrenador, López 'Mena' té clar que, si les lesions respecten, hi ha fons d'armari per aguantar perquè, a més, espera poder reforçar l'equip.

A l'Alpicat li torna a tocar un partit exigent el proper cap de setmana, on rebrà a casa un històric com el Balaguer.
Carles Castelló (Lleida Tv)