L'EFAC es retroba amb la victòria davant l'Andorra

30/10/2017

Els de Pablo Petreñas en van tenir prou amb un gol de Ciru a les acaballes de la primera part | El triomf esvaeix els dubtes que podia generar la derrota de la setmana passada davant l'Alpicat | L'equip s'afiança a la segona posició de 1ª Catalana amb 19 punts, 3 menys que el líder

L’Almacelles rebia un Andorra que encara no havia perdut cap partit aquesta temporada, i ben aviat es va demostrar el perquè d’aquesta dada. Abans de la primera mitja hora de joc, tres aproximacions clares de perill.

Jordi Chiné va evitar el gol en un u contra u. Jordi Martí va treure l’esfèrica sota Pals quan els visitants cantaven el gol i el xut de Jordi Betriu marxava fora per ben poc.

Els locals però van anar frenant el vendaval Andorrà i poc a poc posaven setge a la portería visitant. Roger Canadell feia estirar el porter en un còrner tancat i Carles Barco ho provava de lluny. El gol arribaría poc després en un servei de banda; un gran centre de Gràcia el culminava Ciru amb un remat ajustat al 1r pal.

En la represa els visitants van sortir amb la mateixa intensitat que en la primera part, amb un plantejament clarament ofensiu. Les línies avançades però deixaven espais al darrera que l’EFAC mirava d’aprofitar. Amb el partit trencat, qualsevol dels dos equips podría haver marcat, però una actuació notable de tots dos porters va fer que es mantingués el resultat.

Ferran Pol va ser un mur infranquejable pels del Segrià i va resoldre diversos u contra u per evitar el 2-0. Jordi Chiné també va ser decisiu per evitar l’empat amb parades de mèrit sobretot al tram final de partit.

Amb aquest triomf l’EFAC es posa a 3 punts del líder, el Martinenc. L’equip tornarà a jugar diumenge que ve al camp de l’Igualada.