L'Actel Força Lleida es queda a les portes de la final de la Lliga Catalana

20/09/2017

Va caure a Torrefarrera davant del Prat 96-100 en un partit que es va resoldre amb 3 pròrrogues

Finalment será el Prat l’equip que jugarà la final de la Lliga Catalana davant del Barça B. L’Actel Força Lleida no va fer valdre la ventatja de jugar com a local, i malgrat la igualtat, els pratencs es van endur la victoria.

El partit va començar amb intensitat per part d’ambdós conjunts. L’intercanvi de cops es va traduïr en un marcador de 41-38 a l’equador del partit.

El tercer quart va seguir la mateixa tònica, i, tot i que el Prat va estar més encertat, un inspiradíssim Brano Djukanovic, que acabaría el partit amb 34 punts, mantenia el Lleida en la pugna.

En l’últim quart, els visitants es van escapar de 10 punts al marcador i Miki Feliu va ser expulsat amb 5 faltes, però va tornar a aparèixer Brano i els de Comenge van forçar la pròrroga amb un marcador de 73-73.

Farien falta fins a 3 pròrrogues per decidir el vencedor. En la tercera pròrroga el Prat va estar més encertat i errors puntuals van condemnar el Lleida a la derrota amb 96 a 100 a l’electrònic.

El proper partit de pretemporada de l’Actel Força Lleida será dissabte al Barris Nord davant del Manresa.