L' Aitonenc Jordi López, campió del món de Kick Boxing i k1

09/11/2017

El jove lluitador del Nacionalfitness Alpicat revalida el títol de kick Boxing en el campionat mundial disputat a Itàlia

Jordi López és un jove lluitador d’Aitona que amb només 20 anys ja ostenta 2 campionats del món de kick Boxing. En la competició, disputada a la localitat de Massa-Carrara, a Itàlia, el Jordi i 2 companys més: Javi Ruiz i Albert Trepat, hi van participar en representació de l’equip Nacionalfitness Alpicat.

D’entre els més de 4000 esportistes vinguts d’un centenar de nacionalitats diferents, López es va endur un títol mundial en kick Boxing i en k1. Per la seva banda Ruiz i Trepat van tornar cap a casa amb una meritòria medalla de bronze.

Darrera dels èxits de l’equip hi ha un dur treball de sacrifici amb prop de 2h diàries d’entrenament a les instal·lacions del Nacionalfitness; un gimnàs que ja fa una quinzena d’anys que forma esportistes de primer nivell.

I és que aquí prop de 90 persones entrenen aquestes disciplines marcials, que cada cop tenen més adeptes a les terres de Lleida.

Joan Llompart