Jornada grisa dels equips del Segrià a Primera Catalana

06/11/2017

EFAC i Lleida B van perdre i l’Alpicat va sumar un punt.

No va ser la jornada dels equips del Segrià. EFAC, Alpicat i Lleida B arribaven als seus respectius enfrontaments amb l’oportunitat de fer un salt qualitatiu en la classificació i consolidar-se en la zona alta, però ho van desaprofitar.

El primer en jugar va ser l’ Alpicat, dissabte. Els homes de Jordi López ‘Mena’ rebien el líder Martinenc amb l’ oportunitat de retallar distàncies en la classificació. Ruben Egea va avançar als alpicatins a la mitja hora de joc, però un penal innocent comés pel porter local Sergi Crisostomo als 20 minuts de la represa va permetre l’ empat del Martinenc a través de Roland Garros. La nota positiva del partit és que amb aquest resultat, els alpicatins es mantenen invictes en lliga. Son de fet, l’únic equip de la categoria que encara no ha perdut i a la vegada, un dels equips menys golejats.

El Lleida B va jugar contra el San Cristóbal al Camp Municipal de Gardeny. Els homes entrenats per Ismael Mariani es van avançar al marcador a la primera part amb un gol de falta d’ Albert López, però en la segona part, un penal i l’ expulsió per doble amonestació de Joan Vicente van servir la victòria en safata a l’equip terrassenc que va golejar amb les dianes de Mario Domingo, Alejandro Cabrera (x2), Marc Vilajosana i Ruy Gama.

L’ Almacelles per la seva banda va caure derrotat a Igualada i perd la 2a posició en la taula, que ara ostenta el San Cristóbal. Els homes de Pablo Petreñas van caure de la forma més cruel. Els locals es van avançar per partida doble amb els gols de Carles Guell i Eric Gonzalez. Roger Canadell va escurçar distàncies abans del descans i al minut 87 Jordi Martí posava el 2-2 al marcador. Quan l’EFAC havia fet el més difícil, David Baraldes va aparèixer per deixar als del Segrià sense premi, posant el 3-2 a l’electrònic.