Espectacle amb victòria

10/12/2017

L' Hoquei Alpicat venç al Tordera per 9-7 i puja fins la 5a posició de Primera Nacional

Espectacular partit d’hoquei entre l’Alpicat i el Tordera amb una pila de gols. Els visitants van entrar millor al partit i es van avançar amb un gol de Sergi Parra.  Els alpicatins van anar creixent i van trobar el gol de l’empat a través de Mats Zilken. Els del maresme es van tornar a posar per davant amb un gol d’Adrià Martos però l’Alpicat va reaccionar de la millor manera posible. Els gols de Pol Franci i David Ballestero capgiraven el marcador abans d’arribar al descans.

A la represa, tot i el domini local, van ser els quadribarrats els qui van trobar primer el gol. El 3-3 el feia Sergi Parra. L’empat va precedir un espectacle de gols en majúscules. Edgar Peralta feia el 4-3 i Pol Franci donava 2 gols d’avantatge als locals.

Sergi Parra va retallar distàncies amb el 5-4, però l’Alpicat es mostrava superior i Mats Zilken anotava el 6-4.

Els visitants no es rendien i Santiago Teixidó apretava el marcador amb el 6-5, però la reacció local era inmediata i Joan Ramon Serret tornava a marcar. Els lleidatans van agafar aire amb el 8-5, obra de Pol Franci. El mateix jugador no va estar encertat en una falta directa que hagués pogut sentenciar el matx, i acte seguit, el gol de Moises Aguirre posava la por al cos als alpicatins amb el 8-6.

Mats Zilken va anotar el gol de la tranquilitat a falta d’un minut. Temps just perquè Mateo Cuervo fes el definitiu 9 a 7.

Amb aquesta victòria l’Alpicat es situa 5è amb 14 punts. El proper partit serà dissabte que ve a la pista del Sant Cugat.