El HC Alpicat s'estrella contra el mur defensiu del Calafell

05/11/2017

Els del Segrià no van saber materialitzar les ocasions i ho van pagar car davant d'un Calafell que ja és líder de 1ª Nacional

Dura derrota del Club d’Hoquei Alpicat que confirma un mal inici de lliga amb tant sols 2 punts en 4 partits disputats. Aquest dissabte però, els alpicatins van oferir una bona imatge: intensitat, control del partit i moltes ocasions.

Els locals van sortir  a la pista amb un plantejament ofensiu i van tancar a un Calafell que va aguantar estoicament l’embestida inicial dels homes entrenats per Xavi Roy.

Els visitants van gaudir d’oportunitats al contracop. En una d’elles la pilota es va esmunyir sota les cames del porter local Gerard Folguera. Era Ferran Ortoll qui obria el camí de la victòria pel Calafell.

A falta d’un minut pel descans però, Joan Ramon Serret empatava en una jugada personal.

A la represa tots dos equips van buscar el 2n gol amb insistencia, però va ser el Calafell qui va trobar el premi del gol a través de Ferran Riera.

L’Alpicat no va baixar els braços i va  generar ocasions per empatar el partit, però la defensa Tarragonina i una gran actuació del porter Martí Serra van desesperar als locals que veien com Eloi Albesa marcava el 3r de falta directa.

Lluny de rendir-se, l’Alpicat va reaccionar ben aviat amb el 2-3, obra de Joan Ramon Serret.

Però un gol de Sergi Romeu, altre cop per sota les cames de Folguera i a falta de 6 minuts per acabar el partit va acabar d’esfonsar als locals, que ja no van tenir capacitat de reacció.

Amb aquesta derrota l’equip baixa fins l’11ª posició de la taula de 1ª Nacional. El dissabte que ve els alpicatins buscaran la primera victòria de la temporada a la pista del Mataró.