Aleix Porras convocat a una concentració amb a la selecció

27/10/2017

La cita té com a objectiu preparar el Campionat del Món Júnior que se celebrarà els dies 10 a 15 de Juliol a Tampere (Finlàndia)

L'atleta Alpicatí  del Futbol Club Barcelona Aleix Porras ha estat convocat a la concentració XVI Campus Júnior a Los Alcazares, al Mar Menor. A la concentració hi han estat convocats 38 atletes que compleixen els criteris de tenir la mínima del Mundial Júnior al 2017 o estar entre els 16 millors juvenils del món.

L'Aleix, va ser finalista el passat Juliol al  Campionat d'Europa Júnior en la prova de 400 metres tanca tot i ser encara atleta de primer any de la categoria.
El seu pare i entrenador, Salvador Porras, assistirà a la concentració com a responsable de la prova de tanques, després que ha passat a formar part de l'oganigrama de la Federació Espanyola d'Atletisme dins el sector de velocitat i tanques on surpervisarà els millors atletes juvenils de 110 metres tanca i després que ja formés part de l'expedició de la Federació Espanyola el passat Campionat d'Europa Júnior com a responsable de tanques.

Porras també ha estat convocat a la concentració de 400 metres tanca absoluta a celebrar els propers 26 a 30 de desembre a Valencia, i  on hi destaca com l'únic atleta de categoria júnior convocat .

D'altra banda, Gerard Mateu Porras ha estat convocat a la concentració de 110 metres tanca absoluta que se celebrarà els propers 5 a 9 de Desembre a Lisboa, i on també ha estat convocat Salvador Porras, com a entrenador personal.
 
InfoLleida