360 participants en la segona edició de Descens de Piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs

28/08/2017

360 inscrits participen en la segona edició de Descens en Piragua Torres de Segre - Soses - Aitona - Seròs. La jornada també ha comptat amb una ruta en bicicleta de 17 quilòmetres pel costat del riu.

 

Un total de 500 persones (360 inscrits, socorristes, organitzadors i voluntaris) s’han aplegat aquest diumenge a la segona edició de Descens en Piragua Torres de Segre - Soses - Aitona - Seròs.

La jornada ha estat organitzada pels quatre Ajuntaments de les poblacions implicades, amb el suport de Torres Energia, Rogles Aventura i Gestiona. La jornada també ha ofert una ruta en bicicleta de 17 quilòmetres pel costat del riu.

L’objectiu de la jornada és fer un descens popular en piragua i promocionar la pràctica d’esports com el piragüisme i el ciclisme en aquest tram de riu. 

El descens pel riu Segre ha començat a Torres de Segre, a les 10.45 hores, després d’un esmorzar popular, una sessió d’escalfament dirigit i una explicació tècnica d’iniciació i el repartiment del material entre els participants. A la mateixa hora ha començat el descens amb BTT. A partir de les 12.45 han començat a arribar els primers participants a Seròs i posteriorment han estat traslladats amb autocar fins a les piscines municipals de Seròs, on han pogut gaudir d’entrada gratuïta i un dinar de germanor. 

El descens amb piragua presentava una dificultat baixa de navegació, amb un recorregut pla i senzill, amb una longitud d’uns 18 kilòmetres i una durada aproximada de poc més de dues hores. A més, els participants podien escollir entre piragua individual, doble o triple.

Pel que fa a la ruta en bicicleta, estava pensada per a tots aquells que volguessin acompanyar el descens de piragües tot fent el tram d’entre Torres de Segre a Seròs, pel camí que va paral·lel al riu. Durant el trajecte s’han anat fent parades per mirar de coincidir amb el grup que baixava pel riu. 

Infolleida