Entrevista a Maria José Invernón, Presidenta del Consell Comarcal

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Mª José Invernón ha concedit una entrevista a Segrià TV per parlar de diversos temes que afecten a la comarca i per explicar les iniciatives i projectes que s'impulsen des de la institució.

Invernón ha incidit en problemàtiques que preocupen al consell com els alts índex d'atur juvenil o les necessitats de donar cobertura a tots els serveis socials per tal que tots els habtitants de la comarca gaudeixin d'uns serveis mínims per poder viure amb dignitat.

Ha parlat també de la pobresa energètica i de les beques escolars. Una prioritat pel Consell és que tots els nens puguin començar l'escola a partir del primer dia de curs. 

En matèria pressupostària ha desgranat les principals partides dins dels 12 milions d'euros pressupostats per aquest 2017.

Tanmateix, ha expressat la postura del Consell respecte a la polèmica entorn la recollida selectiva, en què cada ajuntament ha escollit entre el sistema d'illes o el porta a porta.

D'altres temàtiques tractades són la mancomunació de serveis i les propostes a nivell cultural i turístic per impulsar el patrimoni comarcal.

La presidenta també parla del naixement d’aquest canal de comunicació i afirma que és un repte important i necessari per posar en valor totes les activitats que es desenvolupen des dels municipis.