Victòria de l'Alpicat davant del Valls

24/09/2017

Els del Segrià es situen a la zona alta de la taula després d'una victòria ajustada per 2 a 1

Victòria d’un Alpicat que es manté invicte després de 4 jornades. Els homes de Jordi López van tornar a mostrar-se ambiciosos davant d’un rival incòmode.

Els locals van portar la iniciativa des del primer minut de partit i ben aviat van disposar de les primeres ocasions.

Quan tot just es complia el primer quart d’hora de partit, Juanjo Serrano enviava la pilota  al fons de la xarxa culminant un ràpid contraatac.

El gol va despertar als visitants, que van disposar d’un parell d’ocasions, però va ser l’Alpicat qui va tornar a colpejar amb el 2-0, obra de Joan Vendrell.

En la segona part, el guió va canviar completament. Domini visitant i l’Alpicat ordenat darrera intentant mantenir el resultat. El Valls atacava amb insistencia però els pals i la defensa  portaven de corcoll als atacants vallencs.

Al minut 65, David Molina trobava el premi del gol des dels 11 metres després d’una falta a l’interior de l’àrea. L’Alpicat però va seguir defensant-se amb ordre i va fer valdre els gols de la primera part per endur-se 3 punts d’or.

Amb aquesta victòria l’Alpicat es manté invicte i es situa a 2 punts de l’Almacelles, equip que encapçala la classificació de 1ª catalana.