L'Ajuntament d'Almenar estrena nova pàgina web

22/03/2017

També s’ha dotat de connexió Wifi equipaments municipals com són la Sala Polivalent, el Local Social, el Camp de Futbol, les piscines municipals i tot el seu complex esportiu

El municipi d’Almenar viu una “revolució tecnològica” amb la renovació dels ordinadors de la biblioteca, la millora de la connexió a internet, la dotació de tots els equipaments municipals i d’alguns espais públics amb connexió Wifi i la posada en marxa del Portal de la Transparència.

L’Ajuntament d’Almenar ha estrenat el nou web www.almenar.cat, una eina pràctica i còmoda, tant per als ciutadans i les ciutadanes com per a l’administració local, pensada per facilitar la informació, la transparència i els tràmits dels veïns i les veïnes amb el Consistori, i alhora per donar una imatge clara, atractiva i completa del municipi. La pàgina actual suposa un canvi radical respecte a l’anterior atès que és més vistosa, moderna, accessible, fàcil d’usar i preparada per a ser consultada a través d’ordinadors, mòbils i tauletes.

Les principals modificacions que s’han fet són el canvi de disseny i la incorporació d'una nova imatge corporativa amb la utilització dels colors municipals; la redistribució de la informació, les àrees i els nous menús orientats als ciutadà; la integració amb les xarxes socials; la creació de la secció Àrees i Serveis, en què es pot trobar tota la informació de les diferents regidories o associacions; la nova Borsa de Treball, on s'ofereix a les empreses publicar les seves ofertes laborals d'una manera totalment gratuïta, i la creació de la secció Seu electrònica, en què es poden trobar la majoria de serveis que ofereix l'Ajuntament amb informació del tràmit, plantilles de documents, etc.


Les noves tecnologies guanyen terreny al municipi
La renovació de la pàgina web de l’Ajuntament és una de les mesures que ha dut a terme la Regidoria de Noves Tecnologies, que és una de les novetats de la legislatura 2015-2019. Un altre dels compromisos portats a terme per l’equip de govern per facilitar als ciutadans i les ciutadanes l’accés a les noves tecnologies ha estat la renovació de tots els ordinadors d’usuari de la biblioteca municipal Ramon Berenguer IV i la millora de la connexió a internet. Ara tothom que ho necessiti, pot gaudir d’un accés a internet ràpid, estable i gratuït a la biblioteca municipal.

A més, s’ha dotat de connexió Wifi a tots els equipaments municipals que no en disposaven com són la Sala Polivalent, el Local Social, el Camp de Futbol, les piscines municipals i tot el seu complex esportiu. L’Ajuntament, juntament amb l’empresa NXT-Telecom, ha instal·lat a la plaça Catalunya i a la plaça Onze de Setembre les dues zones amb accés Wifi gratuït del poble.

Finalment, s’ha posat en funcionament el Portal de la Transparència, que es pot visitar mitjançant el nou web a l’enllaç https://www.seu-e.cat/web/almenar/govern-obert-i-transparencia. Des d’aquí, els veïns i les veïnes poden exercir el seu dret a accedir a la informació pública i consultar les subvencions, l’organització municipal, tota la informació econòmica, normatives, i moltes altres dades d’interès.
Infolleida