El conseller Rull participa en la 2ª Fideuà Popular de Soses

09/10/2017

El dinar és un dels actes centrals de la commemoració dels 25 anys de l'Associació Cultural de Dones

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, va participar aquest diumenge a la 2a Fideuà Popular de Soses, que es va celebrar en el marc dels 25 anys d’història de l’Associació Cultural de Dones de la població.

Josep Rull va assistir als actes acompanyat per l’alcalde Soses, Isidre Mesalles, en una jornada en què també hi va participar l’alcaldessa d’Aitona i vicepresidenta de la Diputació, Rosa Pujol.

La Fideuà Popular, que enguany tot just ha arribat a la seva segona edició, va ser tot un èxit, amb una elevada participació en tots els actes programats per acompanyar la matinal. Així, la jornada va començar amb una Missa cantada per la Coral Clamori va seguir amb una exposició de motos antigues ubicada a la Sala del Ball. Posteriorment els assistents van gaudir de la fideuà, que es va servir al carrer de Sant Llorenç i va estar amenitzada per la música i l’animació del grup Batucats de l’Ala. A més, la jornada va comptar amb inflables pels més petits a la plaça Santiago Miret.

InfoLleida