L'Hoquei Alpicat cau derrotat a Sant Cugat

16/12/2017

Els del Segrià perden davant d'un rival directe per l'ascens per un ajustat 6-5

L'Hoquei Alpicat no ha pogut tombar al Sant Cugat en un partit igualat amb moltes alternatives al marcador. Els barcelonins han obert la llauna als 15 minuts amb un gol de Xavier Serrallonga. Joan Ramon Serret i Pol Franci han capgirat el marcador, però abans del descans, els gols de Joan Fernés i Pol Claramunt han donat ventatja a l'equip local. En l'inici de la represa Mats Zilken ha fet el 3-3 i el partit ha entrat en una fase marcada pel joc trabat i les faltes. A falta de 8 minuts pel final del partit, Pau Gilabert marcava el 4-3 de falta directa però acte seguit David Ballesteros tornava a posar les taules a l'electrònic. Pau Gilabert ha transformat un penal per posar el 5-4 i Ballestero ha tornat a aparèixer per fer el 5-5. A falta d'un minut, Joan Farnés ha fet el definitiu 6-5.

Amb aquesta derrota l'Alpicat cau fins la 8ª posició. Els lleidatans no tornaran a competir fins el dia 13 de gener, en que rebran al Sant Feliu.