L'EFAC es despenja de les primeres posicions

13/11/2017

Cau derrotat a casa davant la Rapitenca. L'Alpicat també perd a Terrassa i el Lleida B es retroba amb la victòria contra el Bellvitge

Nova jornada discreta dels equips del Segrià a 1ª Catalana amb les derrotes d'Almacelles i Alpicat i la victòria per la mínima del Lleida B a Bellvitge, l'única nota positiva de la jornada.

L’Almacelles rebia la Rapitenca amb l’objectiu de guanyar per no perdre de vista la part alta de la taula. Els homes de Pablo Petreñas es van trovar una Rapitenca amb un plantejament molt advers al joc dels del Segrià, que acostumats a un futbol de toc van haver d’intentar-ho amb pilotes penjades a l’àrea.

L’EFAC va tenir més ocasions al primer temps però a la represa la Rapitenca va aprofitar una badada de la defensa almacellenca per fer l’únic gol del partit a través de Sergi Jose. De cara a la propera Jornada, l'Almacelles podria perdre al porter Jordi Chiné que es va retirar lesionat. D'altra banda, podria reaparèixer el davanter Òscar Canadell que ja entrena amb el grup amb normalitat després d'una lesió que l'ha mantingut gairebé 2 mesos apartat del terreny de joc. Amb aquesta derrota els roig i negres baixen a la 5ª posició de la taula.

L'Alpicat per la seva banda va encaixar la primera derrota després d'onze jornades invicte. Els homes de Jordi López 'Mena' es van trobar amb un San Cristóbal en ratxa que s'ha consolidat en la 2ª plaça de 1ª Catalana. Els gols de Kevin Alarcon, Aitor Garcia i Edu Garcia sentencien als alpicatins a la 7ª posició de la taula.

El Lleida B en canvi va sumar els 3 punts davant del Bellvitge a domicili. Els homes d'Ismael Mariani van haver de remontar el gol inicial del local Alex Mauset quan només restaven 30 minuts de joc. Enric Bosch i Marc Soldevila van capgirar el marcador en menys de 10 minuts i retornen les bones sensacions a un grup que estava tocat després de l'última derrota a casa per 1-5 contra el San Cristóbal.

Amb aquests resultats, EFAC, Alpicat i Lleida B es situen a la zona mitja-alta de la taula amb 19, 18 i 17 punts respectivament.

Joan Llompart