L' EFAC, nou líder de 1ª Catalana després de golejar

18/09/2017

Va vèncer amb solvència al San Cristóbal per 6-1

Victòria incontestable d’un Almacelles invicte en la lliga i líder en la taula classificatòria del grup 2 primera catalana. El San Cristòbal no va ser rival per l’equip de Pablo Petreñas que va golejar per 6-1.

L’equip visitant va portar la iniciativa en els primers compassos de partit però el gol local, obra de Jordi Martí als 17 minuts de joc ho va canviar tot. L’Almacelles es va crèixer i en 10 minuts brillants va deixar el partit pràcticament sentenciat amb dues dianes al contraatac obra de Joel Chiné i Òscar Canadell abans d’arribar a la mitja hora de joc.

Els visitants van disposar de bones arribades però la falta d’encert i la bona actuació del porter local Jordi Chiné van impedir el gol.

Abans del descans va arribar una nova fuetada de l’EFAC amb el gol d’Adrià Monfort.

Als 5 minuts de la represa, Roger Canadell firmaria el pòquer de gols amb una canonada imparable que entra per l’esquadra de la porteria rival.

Amb el partit sentenciat, el San Cristòbal no va abaixar els braços i va obtindre el premi amb un gol de Ruy Gama que maquillava el marcador. Però no era el dia de sort dels terrassencs; més aviat el contrari ja que a pocs minuts del final, Amadeu Arnau es feia gol en pròpia al desviar un xut llunyà.

En la propera jornada, l’EFAC buscarà mantenir el liderat al camp del Bellvitge.