Ja es pot votar per escollir el premi del públic del Torrefarrera Street Art Festival

19/09/2017

Els ciutadans i ciutadanes de Torrefarrera ja poden participar en les votacions per escollir el premi del públic del Torrefarrera Street Art Festival. El premi està dotat amb 500 euros i es poden votar fins a un màxim de tres propostes de les deu que no van ser premiades pel jurat. Fins al 25 de setembre es poden fer les votacions al web: www.torrefarrera.happyopinion.com.

Fins al 25 de setembre, els torrefarrerins i torrefarrerins censats al municipi poden votar el mural que més els hagi agradat dels realitzats en la 1a edició del Torrefarrera Street Art Festival. En total poden escollir un màxim de tres propostes d’entre les deu que no van ser premiades pel jurat del certamen. Les votacions es poden realitzar a traves del web: www.torrefarrera.happyopinion.com, on s’han de registrar per rebre un codi a través del qual podran votar. El mural més votat s’emportarà el premi del públic, dotat amb 500 euros.

El passat 8 de setembre es van donar a conèixer els premis del jurat. El primer premi va ser pel dua d’artistes GFX Folk & Miedo 12, de València i Alacant, que es van endur 1.000 euros. El segon premi, dotat amb 500 euros, va ser per l’artista madrileny Sfhir.

El certamen ha comptat amb el suport de la Diputació i l’empresa ICG Software i davant de l’èxit i la bona acceptació per part dels veïns i veïnes, ja es prepara una segona edició per a l’any que ve.

Infolleida