El Hoquei Club d'Alpicat presenta l'equip davant l'afició

17/09/2017

En un partit davant l'ICG Software Lleida que els alpicatins perden per 4 gols a 6

Alpicat ja coneix les cares noves de l'equip d'hoquei que una temporada més militarà a Primera Nacional. Els que entrena Xavi Roy van tenir un rival de luxe el dia de la presentació oficial, l'ICG Software Lleida.

El partit va començar molt be pels locals, amb un gol que els posava per davant en els primers instants de partit.

La reacció blava però no es feia esperar, i amb dos gols, l’ICG capgirava el marcador.

L’Alpicat però, lluny d’abaixar els braços va mantenir la intensitat i va aguantar el pols al Lleida.

L’intercanvi de cops va acabar amb un marcador de 2 a 2 a la mitja part.

En la represa tot va seguir el guió de la primera part, s’avança l’Alpicat, però el Lleida remonta amb dos gols, i l’Alpicat torna a aconseguir la igualada.

Als minuts finals però, l’equip que entrena Albert Folguera va posar una marxa més i es va acabar enduent el partit per 6 a 4.

Tant Alpicat com Lleida no començaran els seus compromisos oficials fins al mes d’Octubre.