Derrota del Força Lleida a Alguaire davant del Palma

09/09/2017

Els visitants es van imposar 67-77 en un partit que es va decidir en els minuts finals

Nou test de pretemporada per un Actel Força Lleida en construcció. Les noves cares de la plantilla es van adaptant poc a poc a un equip que encara necesita rodatge per oferir la seva millor versió. En el xoc davant del Palma d’aquest divendres disputat al pavelló municipal d’Alguaire, Comenge va aprofitar per posar en pista tots els jugadors disponibles.

El partit va seguir en tot moment la mateixa tònica, amb igualtat en el marcador i en el joc.

Amb un Mallorca encertat des del perímetre, va aparèixer la millor versió de M’Baye que amb 16 punts i 6 rebots va ser l’home del partit.

La igualtat va seguir fins l’últim quart amb un joc intermitant per part d’ambdòs conjunts. En els últims minuts, la falta d’entesa en atac i l’encert mallorquí van decantar la balança a favor dels visitants amb un marcador final de 67 a 77.