Acaben les reformes al Poliesportiu d'Almacelles

15/12/2017

Les obres han tingut un cost de 74.000 euros

Finalitzen les reformes al Pavelló Poliesportiu d'Almacelles, un equipament pioner a les Terres de Lleida que data de l'any 1983. Ara, gairebé 35 anys més tard, ha arribat la primera gran reforma; una actuació necessària tenint en compte el nombre d'usuaris que fan ús de les instal·lacions diàriament.

Les obres han comportat la substitució de canonades per aigua calenta i freda, amb aixetes mescladores amb tubs d’acer inoxidable amb aïllament tèrmic; la substitució de  baixants de recollida d’aigua de PVC i acer; la substitució d’enllumenat existent per noves luminàries tipus led; el repintat exterior; el repintat de la fusteria interior en vestuaris i altres estàncies de l’equipament; l’aplicació de planxes de policarbonat multicapa en la façana lateral i el canvi de portes exteriors de ferro d’accés amb sistema antipànic; la instal·lació d’un nou acumulador i canvi de cremador de la caldera i la complementació per a la calefacció a base de ventiladors.

En total les obres han requerit una inversió d’uns 74.000 euros. En la reforma hi han participat cinc empreses, quatre d’elles locals.

InfoLleida